Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ακτινοβολία - SOS - Μάθε πριν πάθεις!♥


Γεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες, σήμερα επιστρέφω με ένα καινούργιο άρθρο που αναφέρεται σε ένα πολύ σημαντικό θέμα την ‘’ακτινοβολία’’. Γενικότερα , το σημερινό άρθρο θα έχει ως κύριο θέμα του την ακτινοβολία που προκαλείται από διαφορετικά ηλεκτρονικά είδη.
  Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ακτινοβολία κάνει κακό στα μάτια και το πρόσωπο μας και καταστρέφει το σώμα και ιδιαίτερα τον εγκέφαλο μας. Η ακτινοβολία είναι ένα πολύ βλαβερό φως ή πιο επιστημονικά μία ακτίνα που εκτός από το σώμα μας επηρεάζει αρνητικά και τα νευρικά κύτταρα. Η σκληρή αυτή ακτίνα προκαλείται συνήθως από ηλεκτρονικά παιχνίδια , τηλεοράσεις, laptop/ΗΥ , tablet όχι και τόσο το ραδιόφωνο όσο ένα κινητό που φέρνουμε κοντά στο πρόσωπο μας και καταστρέφει αργό τρόπο τα μάτια μας.
  Ναι, πρέπει να πανικοβάλλεσαι σχεδόν για την ακτινοβολία διότι από αυτήν την επικίνδυνη ακτίνα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μετά από οκτώ έως και έντεκα χρόνια χρήσης αυτών των αρκετών ηλεκτρονικών αντικειμένων να αποκτήσετε μικρού μεγέθους σπυράκια , είτε ελιές αλλά το πιο συχνό και πιο δύσκολο περιστατικό είναι το χάσμα το φωτός. Δηλαδή, να χάσεις το φως σου για ένα αρκετό χρονικό διάστημα όμως σύντομα θα επανέλθεις στην φυσιολογική καθημερινότητα σου.
  Λίγα είναι αυτά που μπορείς να αποκτήσεις από την ακτινοβολία πολλά όμως αυτά που θα χάσεις κοιτάζοντας μια θολή οθόνη και πατώντας μικρά κουμπιά που η χρησιμότητα τους δεν είναι απολύτως καμία. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που μπορείς να περάσεις έχοντας την καταστροφική αυτή ακτίνα στο σώμα σου μπορείς να την αντιμετωπίσεις εύκολα , φυσικά μόνο αν περιορίσεις το πρόγραμμα πλοήγησης σου και τις ώρες παρακολούθησης σου μπροστά από την μεγάλη 3D οθόνη χωρίς απαραίτητα να είναι αυτονόητο. Αν κάποιος αποκτήσει αυτό το τόσο συχνό και φρικτό φαινόμενο θα πρέπει ή να εφαρμόσει την παραπάνω λύση ή να απευθυνθεί σε κάποιο παθολόγο ή καλύτερα δερματολόγο όσο για την όραση πρέπει να μιλήσετε με τον οφθαλμίατρο σας.
  Γενικότερα αυτά είναι αρκετά για να καταλάβετε στην ουσία τι είναι , τι προκαλεί και πως χειρίζεσαι την ακτινοβολία. Ελπίζω να σας βοήθησα με αυτό το άρθρο που αφιέρωσα στην ακτινοβολία γιατί είναι πραγματικά ένα σοβαρό θέμα που οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν και αποκλείουν από την καθημερινή τους ζωή. Σίγουρα δεν γνωρίζω τόσα πολλά στοιχεία για την ακτινοβολία όμως αυτό είναι το μεγάλο και το πιο βασικό συμπέρασμα που πρέπει να αποδώσετε και να κρατήσετε βαθιά στο μυαλό σας. Ευχαριστούμε που διαβάσατε το άρθρο μας και ελπίζουμε να σας άρεσε και να το θεωρείται χρήσιμο συνεχίστε να διαβάζετε τα άρθρα μας.
  
Φιλιά Ντίνα


1 σχόλιο:

  1. Αυτό το άρθρο ήταν πολύ δημαντικό!! :) δεν ξέρω εμένα με βοήθησε πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Important updating - Come back to blog

Γεια σας. Ξέρω πως έχω να γράψω άρθρο και σήμερα θα σας ενημερώσω γι' αυτό αλλά και για μερικές αλλαγές που θα έχουμε και αυτή φετινήχρ...