Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Important updating - Come back to blog

Γεια σας. Ξέρω πως έχω να γράψω άρθρο και σήμερα θα σας ενημερώσω γι' αυτό αλλά και για μερικές αλλαγές που θα έχουμε και αυτή φετινήχρονιά.
 Λοιπόν αρχικά θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους τινς που είναι τακτικά μέλη και έχω καθυστερήσει τόσο για να γράψω. Υπόσχομαι λοιπόν να κάνω μια επιστροφή στις 13 Σεπτεμβρίου με ένα συναρπαστικό άρθρο με theme έκπληξη.
 Φέτος όπως και πέρυσι θα γίνουν μερικές αλλαγές στο blog μας ''Girlsators''. Με το φετινό ξεκίνημα των σχολείων έρχεται μία σημαντική writter που θα γράφει υπέροχα άρθρα με θέμα ''study'' και γενικότερα ότι αφορά τα μαθήματα.
 Η Νεφέλη μας ..θα αλλάξει θέμα στα άρθρα της. Η ίδια ζήτησε να αναλάβει τα Hauls και απάντησα θετικά στο e-mail της. Τα άρθρα με θέμα τα Haul θα ξεκινήσουν από 17/9.
 Σύντομα θα πραγματοποιηθούν αυτές οι μικρές αλλαγές και φυσικά ετοιμαστείτε γιατί σύντομα έρχεται ο διαγωνισμός ''Girlsator of Europe 2015'' που πολλές περιμένατε από πέρυσι.
 
 
 Μείνετε συντονισμένες για περισσότερες πληροφορίες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Important updating - Come back to blog

Γεια σας. Ξέρω πως έχω να γράψω άρθρο και σήμερα θα σας ενημερώσω γι' αυτό αλλά και για μερικές αλλαγές που θα έχουμε και αυτή φετινήχρ...