Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Καλοκαιρινό Μανικιούρ.

Γεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες! Λοιπόν... αισθάνεσαι ανεξήγητα για το καλοκαιρινό σου μανικιούρ έτσι? Όπως όλα τα κορίτσια έτσι κι εσύ δείχνεις μια ιδιαίτερη αγάπη στις απολυτά εκθαμβωτικές εμφανίσεις των νυχιών σου σωστά? Γι’ αυτό σήμερα θα αναφερθούμε στα καλοκαιρινά στιλ μανικιούρ και στις καλές ποιότητες βερνικιών.
Ένας καλοκαιρινός συνδυασμός είναι (το περιβόητο Water Mellon) , για να το κάνετε αυτό θα χρειαστείτε 1 καρπούζι (κόκκινο), 1 λαχανί & 1 μαύρο βερνίκι νυχιών.
Αρχικά θα βάψετε τα νύχια σας με το (κόκκινο) μανό. Ύστερα θα χρησιμοποιήσετε το λαχανί βερνίκι για να κάνετε μια γραμμή στο κάθε νύχι σας. Έπειτα θα πάρετε το μαύρο βερνίκι και θα περάσετε το νύχι σας σε στιλ πουά ( με βούλες) με προσοχή όμως για να μην καλύψετε την πράσινη ρίγα!

Αφού τελειώσαμε με το καλοκαιρινό μανικιούρ θα σας μιλήσω για τις καλές ποιότητες βερνικιών! Είναι οι παρακάτω μάρκες βερνικιών!

ERRE DUE
Ledra
CR
Golden Rose
Seventeen
Victoria Silk Touch
Glamour
~M~
DOROTHY L


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ...!!! ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: Sephora, Hondo’s Sender, Gallery de butte & Attica!!!

Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να σας άρεσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Important updating - Come back to blog

Γεια σας. Ξέρω πως έχω να γράψω άρθρο και σήμερα θα σας ενημερώσω γι' αυτό αλλά και για μερικές αλλαγές που θα έχουμε και αυτή φετινήχρ...