Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Clever outfit acces - of Novem

  Hey reders! Έχω για εσάς ένα εκπληκτικό outfit acces και γενικότερα κάτι που να μας ενδιαφέρει πάνω σε αυτό το θέμα αφού είναι μια εποχή που πρέπει να αλλάξει ο τρόπος του outfit μας.  Σύμφωνα με την εποχή μας θα πρέπει να αποκτήσουμε ένα πιο Novem Outfit ώστε να είναι κατάλληλο το ντύσιμο με τον μήνα και φυσικά με την προσωπικότητα του καθενός. Ένα outfit δεν πρέπει ποτέ να είναι απλό , εννοώντας δηλαδή χωρίς το οποιοδήποτε αξεσουάρ. Αυτό είναι αδύνατον το styling μας δεν μπορεί να θεωρηθεί outfit από την στιγμή που δεν είναι ολοκληρωμένο. Τα πιο ξανθά κορίτσια καλό είναι να προσέχουν περισσότερο τα αξεσουάρ , διότι είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσουν κάτι παρόμοιο αλλά ανοιχτού χρώματος αυτό θα αποτελούσε λανθασμένη εντύπωση για έναν στυλίστα. Ένα τόσο μικρό λάθος θα φαινόταν εξαιρετικά ανόμοιο σε έναν στυλίστα όπως αναφέρθηκε ήδη.

   Αντίθετα, σε πιο μελαχρινές κοπέλες (π.χ κοπέλες με καστανά ή μαύρα μαλλιά ή ακόμη και πιο μελαμψές) τα ανοιχτά χρώματα σε αξεσουάρ αποτελούν μια πιο όμορφη αίσθηση και μια ζεστασιά. Τα ανοιχτόχρωμα αξεσουάρ σε αυτά τα κορίτσια δίνουν περισσότερη λάμψη και αναδεικνύουν το πρόσωπο αλλά και τα φυσικά τους χαρακτηριστικά εξαιρώντας τα μάτια. Για παράδειγμα αν μια καστανόξανθη κοπέλα θέλει να ολοκληρώσει μια trendy εμφάνιση της με κίτρινα γυαλιά ηλίου θα ήταν (καταστροφικό) για την ίδια αφού θα τις τόνωνε ατέλειες που πριν ήταν αφανής. Αν πάλι μια μαυρομάλλα κοπέλα θελήσει να τα δοκιμάσει είναι σίγουρη η αυτοπεποίθηση που θα νιώθει και εννοείται το πόσο μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρων των στυλιστών προς το gtlook της κοπέλας.
  Είναι εμφανές λοιπόν, ότι τα accessories πρέπει πάντα να φοριούνται έχοντας οι κοπέλες κρίνει από πριν αν είναι το κατάλληλο χρώμα ή σχέδιο με τις αναλογίες τους ώστε να μπορέσουν εκείνη και οι υπόλοιποι να αξιολογήσουν το αποτέλεσμα με επιτυχία.
 Στις εικόνες θα διακρίνετε τι ακριβώς εννοώ.
  
Ελπίζω να σας βοήθησα ;)
 Φιλιά Νάντια

5 σχόλια:

  1. Καταπληκτικο blog!!!!!!! Oλα τα αρθρα σου ειναι τελειαααααααα :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Τζόρτζια :) Εσύ είσαι τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ my sweet SMILE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nadine λατρεύω το blog σου...και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και από άλλα κορίτσια!!
    Εκπληκτικό άρθρο και με βοηθησεεε!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Important updating - Come back to blog

Γεια σας. Ξέρω πως έχω να γράψω άρθρο και σήμερα θα σας ενημερώσω γι' αυτό αλλά και για μερικές αλλαγές που θα έχουμε και αυτή φετινήχρ...