Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

''Falsh Friends'' --- ♥TROUBLE♥

     Συνήθως , λόγω της απόλειας των φίλων μας ψάχνουμε συντροφιά και παριγοριά για να αποκτήσουμε νέες παρέες και να γίνουμε κοινωνική. Δυστηχώς όμως, αυτό δεν μας βγαίνει πάντα σε καλό.
     Τις περισσότερες φορές κάνουμε παρέα με άτομα του ίδιο επιπέδου με το δικό μας και της ίδιας εμφάνισης αυτό δεν είναι πάντα ετσι υπάρχουν και εξαιρεσεις μέσα στις οποίες ίσως να είσαι κι εσύ.
Δεν είναι δύσκολο να αποφύγεις να κάνεις παρέα με τέτιου είδους άτομα αρκεί να υπάρχει θέληση και αυτοεκτίμηση! Συχνά, συναντάμε περιπτώσεις όπως να φταίνε οι εμφανίσεις ή και οι αποδόσεις των άλλων μαθητών στα μαθήματα που μας προτρέπουν κατά κάποιον τρόπο να καταφύγουμε σε αυτά τα παιδιά ώστε να καταφέρουμε να τα μιμηθούμε.
    Φυσικά αυτή η λύση ειναι τροπος του λεγιν λανθασμένη. Δεν καταφέρνουμε τίποτα με αυτό σε αντιθεση με την μεσολάβηση ενός ψυχολόγου ή και σύμβουλου είτε και κάποιου συγγενή.
   Η Λύση δεν είναι μόνο μια και δύσκολη και αρκετές αρκεί να τις αντηληυθείς με σωστό τρόπο και να πράξεις ανάλογα.
   Η ευθύνη πέφτει στους γονείς που δεν ελένγχουν τις συνήθειες των παιδιών τους και δεν αναλαμβάνουν τις δικες του ευθύνες ώστε να αποτρέψουν τα παιδιά της οικογένειας από εξαιρετικά απερίγραπτες και φρικτές καταστάσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε μια τετια ''φαση'' να φανεί σαν φρικαλεότητα όμως καλό θα ήταν εμείς να σταματήσουμε να το θεωρούμε απλά βαρβαρότητα και ανωριμότητα πρεπει τουλάχιστον να σταθούμε σε τέτια παιδιά που επικρατούν γύρω μας ή αν όχι τότε να αναρωτηθούμε αν έμεις είμαστε το ''θύμα'' και στην προκειμένη περίπτωση ίσως να ευεσθητοποιηθείτε σίγουρα θα ήταν καλό για την σκέψη και την φαντασία σας.
   Το πήγα μακρυά και υπερέβαλα αρκετά , όμως σκέψου λίγο ότι εσύ θα μπορούσες να ειχες πέσει ''θύμα'' ψευτυκης φιλίας και κακών παρεών που θα ασκούσαν κακή επιρροή επάνω σου. Ασε το μιρέο σου το βλέμμα και βοήθησε μας να ομορφίνουμε των κόσμο μας! Γιατί κι εσύ ανήκεις σε αυτόν!
 
Φιλια Ντίνα!

1 σχόλιο:

  1. Ηταν το πιο τέλειο άρθρο που χω διαβασει ποτέ ...και ειναι πολύ ενδιαφέρον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Important updating - Come back to blog

Γεια σας. Ξέρω πως έχω να γράψω άρθρο και σήμερα θα σας ενημερώσω γι' αυτό αλλά και για μερικές αλλαγές που θα έχουμε και αυτή φετινήχρ...