Τρίτη 28 Απριλίου 2015

 TIP FOR TRENDY GIRLS!

Γεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες! Σήμερα θα αναφερθούμε στα καλοκαιρινά παπούτσια που πρέπει να φοράμε, όλοι ξέρουμε πως πρέπει να είναι ανοιχτά ώστε να μην ιδρώνει το πόδι με την ζέστη.
Λοιπόν, Μια συχνή λύση είναι τα πλαστικά πέδιλα όμως παρόλο που είναι τόσο βολικά και δείχνουν όμορφα , όταν τα φοράς πάνω από 2 ώρες το πόδι σου αρχίζει να μαυρίζει γι'αυτό πρέπει να τα φοράμε σε κοντινές βόλτες και πριν τα βάλουμε να πλένουμε τα πόδια μας.
Τα πιο σπάνια, όμορφα αλλά και βολικά παπούτσια είναι τα δερμάτινα σανδάλια τα όποια σε δείχνουν πολύ ανεβασμένη και σε βολεύουν στο περπάτημα σου... το πόδι δεν βρομίζει αλλά και πάλι πρέπει να πλένουμε τα πόδια μας προτού τα φορέσουμε. Υπάρχουν σε όλα τα χρώματα.
Αν θέλετε να βρείτε κάποια από τα δύο σχέδια ( πέδιλα ή σανδάλια) μπορείτε να πάτε στο Μοναστηράκι που όλοι γνωρίζουμε!

 Ωστόσο, οι τιμές στα πέδιλα δεν είναι ακριβές καθώς ούτε και στα hot sandals! Τα περισσότερα casual stylings ολοκληρώνονται από τα σανδάλια (συνήθως σκούρα χρώματα). Τα σανδάλια σου δίνουν την αίσθηση του Καλοκαιριού..
 Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα για το θαυμάσιο στιλ σας...
Ευχαριστώ πολύ!!!

    by: Νεφέλη :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Important updating - Come back to blog

Γεια σας. Ξέρω πως έχω να γράψω άρθρο και σήμερα θα σας ενημερώσω γι' αυτό αλλά και για μερικές αλλαγές που θα έχουμε και αυτή φετινήχρ...