Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

- Ο κώδικας της κολλητής -

Μερικά από τα κορίτσια επικοινωνούν με τους φίλους τους με τον δικό τους ξεχωιστό κώδικα. Δηλαδή όταν θέλουν να κρίψούν κατι το λένε με κάποιο άλλο όνομα π.ζ όταν μια από τις δυο φίλες λεει κάτι για κάποια κοπέλα μιλάει για εκείνη με την φίλης της αναφέροντας την με παρατσούκλι.
 Πολλές φορές δεν συνηθήζεται να μιλάς την γλώσσα της φιλίας που είναι γνωστή στα περισσότερα κορίτσια που έχουν κολλητή. Μάθε λοιπόν, τι είναι ο κώδικας της κολλητής και πως χρησιμοποιήται για να μιλάς με την δική σου μοναδική κολλητή.
                                                      Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ!!!
 Συνήθως όταν σε καποια κοπέλα αρέσει ένα αγόρι γνωστό και δεν θέλει να το μάθει κανίς άλλος εκτός από την ίδια κοπέλα και την κολλητή της τότε , αποφασιζει ένα αστείο παρατσουκλί με την κολλητή της γι αυτό το αγόρι και το φωναζουν έτσι. Με αυτόν τον τρόπο κανίς δεν καταλαβαίνει των κώδικα σας.
 Σπάνια , βέβαια ακούγεται η δεύτερη δυσκολότερη εκδοχή! Όταν μια από εμάς είναι εκνευρισμένη με καποιον άλλον ή άλλη και θελειι να βρίσει ή να αναφέρει άσχημες λέξεις τόοτε μιλάει με ράμματα και αριθμούς κάτι το οποιο ειναι δύσκολο αλλά έχει πλάκα μοιάζει με παιχνίδι. Κάτι παρόμοιο είναι και ο κώδικας της κολλητής.
 Δεν έχει ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης , ύφους και χρησιμοποίησης αλλά μπορείς να τηνχρησιμοποιείς άνετα κάνει καλό όταν έχεις άγχος και νεύρα.

 Φιλιά Κωνσταντίνα <3

3 σχόλια:

Important updating - Come back to blog

Γεια σας. Ξέρω πως έχω να γράψω άρθρο και σήμερα θα σας ενημερώσω γι' αυτό αλλά και για μερικές αλλαγές που θα έχουμε και αυτή φετινήχρ...